1. en
  2. sv

Coach2it

Global coaching

Skicka epost

info@coach2it.com

Ring oss

070 565 00 47


 

11 October 2023
Att byta perspektiv, är ett vanligt verktyg inom coaching. Målet är att få individen att börja tänka utifrån flera perspektiv än de vanliga tankar som vi normalt håller oss inom.
28 August 2023
Känner du att att du hamnar i samma resultat om och om igen!? Tiden räcker inte till? Pengarna är slut? Du går inte ned i vikt? Relationer knakar? osv Har
28 May 2023
De allra flesta som söker coaching, vill på olika sätt förbättra sina resultat, för att utveckla sitt liv, göra en bättre karriär, tjäna mer pengar, utveckla sina personliga förmågor och
14 May 2023
Ett återkommande samtalsämne som förekommer mellan mina klient och mig som coach, är rädslan om att göra fel och misstag. För många innebär fel och misstag, en stor känsla av

Fler tips från coachen!

30 January 2023

Har du verkligen råd att inte förändra ditt liv?

 

Att inte förändra sitt liv kan medföra många konsekvenser, både på kort och lång sikt. Några av dessa konsekvenser inkluderar:

 

Stagnation: Utan förändring kan människor hamna i hjulspår, känna sig olyckliga och sakna en känsla av syfte i sina liv.

 

Ekonomiska svårigheter: När vi saknar balans i livet, påverkas många livsområden, vanligtvis även ekonomin.

 

Missade möjligheter: Utan förändring kan människor gå miste om möjligheter till personlig utveckling, bättre karriär, högre lön och andra positiva upplevelser.

 

Hälsofrågor: Brist på förändring kan också bidra till både fysiska och psykiska hälsoproblem. Att till exempel, leva ett stillasittande liv utan regelbunden träning, kan leda till fetma och andra hälsoproblem, medan att ignorera sina personliga problem som stress och ångest, kan leda till psykiska problem. Det är även vanligt att människor ökar våra kompensatoriska och skadliga beteenden när livet känns svårt.

 

Personligt missnöje: Utan förändring kan människor börja känna sig otillfredsställda med sina liv och kan kämpa för att hitta lycka och tillfredsställelse.

 

Brist på personlig tillväxt: Utan förändring kan människor inte utveckla nya färdigheter och förmågor, vilket begränsar deras potential för tillväxt och framgång i både sina personliga och professionella liv.

 

Dysfunktionella relationer: Utan förändring kan människor inte kan anpassa sig till förändrade omständigheter och relationer, vilket kan leda till relationsproblem och separationer.

 

Det är viktigt att notera att förändring kan vara svårt och obehagligt, men att inte förändra sitt liv har ett mycket högre pris, problemet är att vi inte ser det i förtid. Att göra positiva förändringar i sitt liv leder till större lycka, tillfredsställelse och framgång.

 

Nu är det dags ...

 

1 - Ta ett beslut!

2 - Gör en realistisk plan!

3 - Håll dig disciplinerat till planen!

 

... och ditt liv kommer garanterat att förändras!

 

Vänta inte … för det innebär enbart att du väntar!

 

Lycka till!

 

Vill Du prova om coaching fungerar för Dig? - Boka en kostnadsfri coaching >>>

 

Författare:
Claes-Göran Hammar

Master coach & mentor

För fler framgångsrika företag och människor.

Skicka epost

info@coach2it.com

© Copyright 2023 Coach2it   |   GDPR & Allmänna villkor  

Powered by Zuport.se

Övriga länkar

 

Mer om oss

 

Vårt team

 

Tips från coachen

 

Kontakt

Följ oss i sociala kanaler